Aanmelden nieuwe leerling

De school werkt wat betreft plaatsen en toelaten van leerlingen mee aan het stedelijk toelatingsbeleid.

Voor ouder en belangstellenden hebben we een video laten maken over de school. U kunt de video bekijken door hier te klikken. De video opent in een nieuw venster.  De 6e Montessorischool is een openbare school. We zijn een Montessorischool waar de Montessori uitgangspunten zoals vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid belangrijke kenmerken zijn. De school heeft ruim 340 leerlingen. De kinderen zijn verdeeld over vijf onderbouwgroepen  vijf middenbouwgroepen  en vier bovenbouwgroepen   Onze school werkt met heterogene groepen; dit betekent dat er verschillende leeftijdsgroepen in dezelfde klas zitten.

  • De onderbouw: leerlingen van de groepen 1 en 2; (4-6 jaar)
  • De middenbouw: leerlingen van de groepen 3, 4 en 5;(6-9 jaar)
  • De bovenbouw: leerlingen van de groepen  6, 7 en 8.(9-12 jaar)

Bij formulieren op deze site kunt u een aanmeld formulier downloaden als u dat niet heeft gekregen. De uitgebreide toelichting op de aanmeld procedure kunt u hier downloaden.

Het is heel belangrijk dat u zich exact aan de aanmeld procedure houdt. Neem bij twijfel contact op met de school. Zorg dat uw kind aangemeld is bij de school van uw voorkeur rond de derde verjaardag.

Een aantal maal per jaar organiseren we een kennismaking voor geïnteresseerde ouders. Om 9 uur wordt een korte toelichting gegeven op onze werkwijze en wat wij belangrijk vinden. Aansluitend leiden we de ouders rond in de school. Tenslotte is er nog uitgebreid gelegenheid voor het stellen van vragen.

Data voor het schooljaar laatste datum in 2017-2018 en data in schooljaar 2018-2019:

maandag 2 juli 2018.

woensdag 3 oktober 21018

donderdag 13 december 2018

woensdag 13 februari 2019

vrijdag 12 april 2019

donderdag 23 mei 2019

Elke kennismakingsochtend begint exact om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur.

Aanmelden voor een kennismakingsochtend kan via: admin@annefrank-montessori.nl